“Mijn droom”

Boek van Cor

Hooggeëerd publiek!

Een bijzonder boek! Met honderden foto’s en afbeeldingen, inspirerende verhalen, ontmoetingen met artiesten, medewerkers en publiek op ruim 400 pagina’s.

Een boek van: “O ja, weet je nog, daar waren we bij…!”

Projectplan

Klik op de afbeelding om het projectplan te downloaden

Fucking trots

En als je dan tien seconden voordat je overlijdt in je stoeltje zit in de lentezon met dat prachtige uitzicht bij je huisje op Texel, dan kun je zeggen: Ik heb me de tyfus gewerkt. Maar kijk eens hoeveel mensen ik heb geraakt. Hoeveel carrières ik heb ondersteund. Ik sta toch aan de wieg van half cultureel Nederland op cabaretgebied.

Dat is zó groot en zóveel meer waard dan een dikke bankrekening. Die doet er dus niet toe.

Het geluk zit niet in een miljoen op de bank en honderd keer Carré, en ik kan het weten.

Maar geloof me, ik meen het uit de grond van mijn hart: Wat jij hebt gedaan is zóveel groter! Dàt is wat je achterlaat.

Als ik Cor was zou ik daar zo fucking trots op zijn!

Jochem Myjer

 

Waarom “Mijn droom”?

Cor: “Van de lagere school tot en met de HBS is het mijn droom om voor de klas te staan. Tijdens de jaren van mijn lerarenopleiding Frans ontstaat langzaam maar zeker een andere jongensdroom: het hebben van een eigen vestzaktheater in de stijl van de Parijse cabarets; hier wordt het theatergedeelte gecombineerd met lekker eten en drinken. Dat is gelukt toen ik in 1988 samen met mijn toenmalige partner Dietmar Theater Restaurant Klif 12 opende. Maar daar is wel wat aan voorafgegaan…

Het verhaal van “Mijn Droom” is een mooi en rijk geïllustreerd boek geworden van ruim 400 pagina’s. Een bijzonder project! Dit unieke tijdsdocument is een reis door de tijd. Via de geschiedenis van mij, mijn familie en mijn leven in de horeca en met het theater.”

Bijna 30 jaar Theater Restaurant Klif 12

250.000 bezoekers Revue Menu / Diner Cabaret

100.000 bezoekers theater- en muziekvoorstellingen

40.000 bezoekers Broadway

35.000 bezoekers Kindertheater

Over Cor

Cor is bijna zijn hele leven bezig geweest met theater in de breedste zin van het woord. Aanvankelijk op zoek naar persoonlijke raakvlakken en mogelijkheden. Eerst tijdens zijn studie, later in de horeca en vervolgens ‘hoe word je ondernemer?’ Als alle kwartjes zijn gevallen begint dit gestalte te krijgen op zijn eigen thuisfront in Den Hoorn op Texel. Als ondernemer, uitvoerder én vormgever. De focus ligt op het bieden van amusement aan de eilandbewoners én de toeristen.

Nu Mijn Droom bestellen

Natuurlijk kun je hier op onze site ook mijn levensverhaal “Mijn Droom” bestellen. De prijs is gelijk aan die bij de Texelse boekhandels, namelijk vanaf 3 juni 2022 €25,00. Op Texel kom ik het boek graag persoonlijk langs brengen. Eventuele verzendkosten ad €7,50 (pakketpost) zijn niet inbegrepen. 

Sammy

Als u ook belangstelling hebt voor het boek Sammy van Bas ten Have, dan kunt u dit hierbij meteen bestellen. Gewoon even bij uw bestelling aangeven. Sammy kost €16,50. De verzenkosten zijn inclusief.

 

Wil je beide boeken van Cor én Bas bestellen? Dat kan voor slechts €40,-  (exclusief 7,50 verzendkosten)

Bestellen?

Graag je gegevens: